Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a acestui site.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul cumparatorilor/consumatorilor

Va rugam sa va asigurati ca ati citit cu atentie ofertele si instructiunile produselor, ca ati verificat specificatiile acestora si compatibilitatea lor cu cerintele dvs., prin vizitarea paginii producatorului/vanzatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si rafaelplants.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea vanzarilor la distanta.  In cazul in care nu sunteti pe deplin lamuriti asupra informatiilor/calitatilor unui produs, contactati-ne. Ne obligam sa livram clientilor produse in termen de garantie, insotite de specificatiile producatorului.


Conditii returnare produse:

- Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsuluiPRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

-Schimbarea produsului. Consumatorul, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, poate cere schimbarea produsului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZATIn cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Consumatorul a returnat produsul cumparat initial.

Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator.

Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

- In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut-produsul trebuie returnat sigilat;

- Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea/primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;

- In cazul aparatelor de ingrijire personala si/sau a produselor de igiena personala, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra, caz in care nu mai puteti cere returnarea sau inlocuirea.

Aceste dispozitii se alica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs.

RENUNTAREA LA CUMPARARE IN MOD REPETAT A UNUI CLIENT, VA PUTEA FI CONSIDERATA UN ABUZ.

REAMINTIM ca in orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuiesc sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSIT si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, prospecte, certificari).

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau. Ne obligam sa analizam fiecare cerere cu rabdare si atentie.

Administratorul site-ului face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Administratorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea acestui site, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si zeolit-stem.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. De asemenea, prin inregistrarea in site, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca administratorii acestuia pot, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004, sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise. Aceste date sunt folosite pentru a informa utilizatorii despre noi oferte si promotii si nu fac obiectul negocierilor cu terte persoane.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini ale site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

Disclaimer:

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legislatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar echilibrat si diversificat. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi varsta, raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectul si/sau informatiile de pe ambalaj/cutie/flacon. 

Aceste produse Nu vindeca si Nu trateaza boli, maladii sau alte afectiuni, ci furnizeaza sistemului imunitar uneltele cu care organismul nostru se intretine si se reface singur!